Наскоро Катрин Вачева грабна златната статуетка на 1-ото място в

...
Наскоро Катрин Вачева грабна златната статуетка на 1-ото място в
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Строга охрана пази Катрин Вачева на световен конкурс в Колумбия

Наскоро Катрин Вачева сграбчи златната статуетка на 1-ото място в оценката „ Мис Силикон на десетилетието” точно на 10-ия рожден ден на състезанието. А преди броени дни „ ШОУ” пръв научи, че моделката е получила и покана да взе участие в влиятелния конкурс за хубост „ Miss Woman of Universe” (в превод „ Мис Вселена”) в Колумбия. Той започва на 22 май и продължава до 26-ти, когато е финалът. Това е и вторият по величина конкурс в международен мащаб след „ Мис Свят”.

Ситуацията за Катрин Вачева се завърта съвсем на смешка, след един телефонен диалог с приятелката й Мариана Маринова – позната като уредник на интернационалните и национални състезания за хубост. Именно тя убеждава Катрин да й даде две свои фотоси – портретна и в цялостен растеж, които да изпрати до централата на състезанието, с вярата, че от там сигурно ще извърнат внимание на родната ни моделка. Така и става. Часове, откакто Маринова изпраща фотосите на Катрин, с нея по е-мейл се свързва един от уредниците на състезанието. В един от мненията си под фотография на Вачева той написал: „ Wow!”
Манекенката показа пред националното издание, че поради състезанието

се подлага на същински драконовски режим

включващ избрани храни, интензивни тренировки във фитнеса и голям брой процедури за хубост.

Синоптичката Нора Шопова жули уиски преди тежък изпит, до чашата си подреди... (СНИМКА)

„ Имала съм хиляди ревюта, богат опит. След толкоз години съм била и от двете страни, както се споделя – и да ме правят оценка, и аз да правя оценка като жури, само че това е международна купа и в случай че кажа, че не се тормозя, ще излъжа. Нося изключителна отговорност към страната”, показа още Вачева!
Тъй като Колумбия е една от рисковите страни в света, Катрин, както и всички останали миски, ще бъдат строго охранявани по време на престоя си в родината на Пабло Ескобар. Заедно с Вачева ще замине и нейният другар, който също ще обезпечи в допълнение успокоение и поддръжка на обичаната си. Все отново да не забравяме, че в Колумбия постоянно се случват отвличания, трафик на опиати и грабежи.

„ Това е страна, в която се стрелят свободно по улиците

Надявам се някой да не реши да прави атентат и то навръх конкурс за хубост, защото ще бъдем извънредно доста хора, миски от целия свят, уредници, медии, нека Господ е с мен и всичко да мине без спънки! Освен това ограниченията за сигурност, които уредниците на състезанието са взели, са в действителност на извънредно високо равнище. Практически няма по кое време да останем сами, а и ще бъда дружно с моя приятел”, споделя Вачева. И прибавя още:
„ Това е международен конкурс, на който ще се развличам, ще основа нови контакти, другарства и, несъмнено, ще дам всичко от себе си, опита си през годините, с цел да се показва почтено! Дали ще бъда оценена или не – не зная, дали бленувам за топ 10 или за какво не и за челната 3-ка – да, несъмнено, само че по остарял национален бит чакам българите, ако не ме класират, да кажат: „ Е, тъкмо тази ли изпратихте?!”, „ Защо тъкмо нея?”. Очаквам да прочета такива мнения, ние сме си такава нация, обичаме да съдим и лепим етикети, само че пък аз съм определена и аз ще опитам! Никой не е в моите обувки, с цел да каже, само че пък на мен ми се дава опцията! Така, както се случва всякога, когато Григор Димитров победи или загуби – или го възхваляват, или го плюят.

Изпотрошената след злополука моделка Кристин пусна СНИМКА от болничното заведение - краката й са в бинт, а тя...



Тръгва с 20 рокли и тежка национална носия

„ В рамките на седмицата на състезанието всичко ще се следи, безусловно и всяка наша крачка ще бъде видеозаснета! Ще има тематични дни, в които всяка ще би трябвало да покаже и личностните си качества, и умеенето да се приспособява, поддържа връзка и подхожда поведенчески съответно в другите обществени обстановки. Подготвила съм си два типа бански костюма, тъй като ще се снима плажна фотосесия, два спортни тоалета, тъй като ще има и състезателен ден и към 20 рокли, и още толкоз разнообразни типове обувки за всяка церемония вечер. А на финала желая да бъда с нещо извънредно впечатляващо и атрактивно и шармантно като рокля, която незабавно да изпълни очите на жури и аудитория. Все още повеждам диалози с няколко видни родни дизайнери за избор на съвършената публична рокля за финалната вечер на конкурса”, издава още Вачева.
Любопитна детайлност е, че тя е планувала в багажа си и обичайна българска носия, която ще покаже във вечерта на представянето на националните костюми! „ Това е най-ценното, което ще покажа на финала. Роклята, с която ще впечатля! Харесвам българските дизайнери и ще заложа на тях, а не на непознат бранд. Ще виждам да бъда друга всяка вечер и ще се старая усмивката да не слиза от лицето ми”!

Анелия ПОПОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР