Наскоро феновете започнаха да забелязват, че много от онова, което

...
Наскоро феновете започнаха да забелязват, че много от онова, което
Коментари Харесай

Ето ги 14-е случая, в които семейство "Симпсън" е предсказвало по точно от Ванга

Наскоро почитателите започнаха да виждат, че доста от това, което се случва в обичания им сериал, стартира да се случва и в действителността. Анимацията бързо бе нарочена за пророческа и частично справедливо. Да си напомним най-ярките образци.

Вирусът Ебола
През 1997 година излиза серия, в която Мардж чете на Барт книгата "Любопитният Джордж и вирусът Ебола ", години по-късно в Африка фактически избухва зараза. Но това с лекост може да се припише на чистото съвпадане, въпреки всичко вирусът през 1997 година към този момент е бил прочут.
Видеовръзката

Идеята за видеовръзка може да се види на процедура във всичките научно-фантастични филми, снимани преди появяването на Skypе. Анимационният сериал също употребява тази технология няколко години преди действителната ѝ поява. Дали това е знамение? Може би...

Смарт-часовниците

И тук обстановката е същата, както и с видеообажданията. Идеята в "Симпсън " не е била нова, само че към момента неосъществена на процедура в света.

Бенгт Холмстрьом

В серия от 2010 година персонажите залагат кой ще получи идната Нобелова награда. Милхаус залага на успеха на доктора Бенгт Холмстрьом, който шест години по-късно в действителност получава влиятелната награда за достижения в областта на стопанската система.

Световното по футбол

През 2014 година излиза серия, в която Германия побеждава Бразилия на международното по футбол, а ФИФА е упрекната в корупция. Лятото на същата година Германия става международен първенец, а ФИФА се оказва в центъра на корупционен скандал. При това Германия в действителност нанася съкрушително проваляне на Бразилия, само че на полуфинала през 2014 година.

Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати

През 2013 година избухва голям скандал, когато Едуард Сноудън обнародва данни, потвърждаващи, че АНС на Съединени американски щати след всички жители. Серията за това, единствено че без Сноудън, излиза през 2007 година.

Кризата в Гърция

В една от сериите може да бъде видяно заглавие в крол лентата на новините: "Европа изложи за обмен Гърция в Ebay ". През 2015 година в Гърция имаше банкрут и страната се потопи в сериозна икономическа рецесия.

Президенството на Тръмп

Смята се, че основателите също са съумели да предскажат освен обстоятелството на успеха на Доналд Тръмп, само че и неговата предизборна акция и даже визитата му в Саудитска Арабия.

Всъщност всичките тези фрагменти се появиха в промоционалното видео за новия сезон, който бе излъчен към този момент след изборите. При това би трябвало да се признае, че през 200-та година имаше епизод, в който бе упоменато, че Тръмп ще стане президент.

Травмата на Неймар

В един от епизодите най-хубавият футболисти на планетата Ел Диво получава страшна контузия. През 2014 година доста сходна обстановка се случва и с Неймар, който се счита за един от най-хубавите футболисти на планетата.

The Rolling Stones

В една от сериите през 1995 година може да се види афиш, който оповестява за следващото турне на именитата група The Rolling Stones през 2010 година. Групата и сега е дружно и продължава да изнася концерти, въпреки и турнето през 2019 година бе анулирано поради проблемите със здравето на Миг Джагър.

Нападението против Рой Хорн

През 1993 година излиза серия, в която бял тигър атакува своите популярни дресьори Зигфрид и Рой Хорн. През 2003 година нещастието се случва в действителност.

Лейди Гага на Супербоула

Знаменитостите постоянно се появяват в анимационния сериал, по тази причина никой не бе изумен, виждайки провесената Лейди Гага, която пее на Супербоул (суперкупата по американски футбол) Затова пък те се изумиха, виждайки това през 2017 година.

Кулите близнаци

През 1997 година Барт си купува списание, на корицата на което са изобразени кулите на Световния търговски център, както и цената му - 9 $. Мнозина видяха там трагично знамение.

Нотр Дам

След пожара в Парижката света Богородица се появява изображение, което потвърждава, че анимацията е планувала нещастието.



Оказа се, че изображението е подправено, някакви умници просто са добавили огън към кадър от серия от 19-ия сезон, в който Хоумър и Мардж фактически посещават Нотр Дам.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР