Наскоро една от най-популярните ни съвременни тв водещи пусна любопитен

...
Наскоро една от най-популярните ни съвременни тв водещи пусна любопитен
Коментари Харесай

Коя е тази известна българска водеща? Изненадата е пълна СНИМКИ

Наскоро една от най-популярните ни модерни тв водещи пусна любопитен кадър от детските си години, който провокира доста безредици измежду почитателите й в обществените мрежи.

Малкото симпатично момиченце, което виждате на фотографията, където е едвам в първи клас и таман се готви да отиде на първия си образователен ден, години по-късно се трансформира в най-известната телевизионна водеща в България. И в случай че още не сте се сетили за кого става дума – виждате я всеки ден в ефира на Нова телевизия. Това е Гала от „ На кафе “.

Едва ли в този миг даже е и могла да си показа каква шеметна кариера на водеща я чака по-късно в житейски проект. Гала или Галя Пенева, както е същинското й име, приключва педагогика и детска логика на психиката във Великотърновски университет „ Св. св. Кирил и Методий “, била е и модел за малко. Началото на телевизионната ѝ кариера е в шоу „ Невада “ по БНТ. Следват „ Топмодел Зодиак “ по БНТ – Канал 1 с продуцент Стамен Илиев и Константин Будев, „ Фамилия топ шоу “ (продуцент Чавдар Младенов, по ТВ MSAT) и „ Мис Столверк “ в Евроком България с продуцент Стамен Илиев.

Модният специалист Любомир Стойков също показа в обществените мрежи преди няколко години любопитен архивeн кадър от 1992-ра, на който е в компанията на Гала на фешън ревю в София.

Припомняме, че Гала започва кариерата си като водеща в „ На кафе “ по Нова телевизия на 9 октомври 2000 г. Шоуто спира да се излъчва в края на юли 2005-та, но се връща на екран на 16 февруари 2009-та, продължава и до през днешния ден./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР