Наскоро Джесика Алба отбеляза Международния ден на жените, като пусна

...
Наскоро Джесика Алба отбеляза Международния ден на жените, като пусна
Коментари Харесай

Уау! Дъщерите на Джесика Алба са толкова пораснали! Няма да ги познаете!

Наскоро Джесика Алба означи Международния ден на дамите, като пусна фотография на двете си дъщери. Актрисата рядко демонстрира 13-годишната Онър и 10-годишната Хевън и за това феновете ѝ бяха изключително разчувствани.

“Като майка на две дъщери, аз непрестанно се боря, с цел да оставя света по-добър в сравнение с го открих - освен за тях, само че и за всеки човек на земята, за идващото потомство девойки, което идва. Както всички майки, аз желая да разчупя стандартите за моите деца, с цел да могат те да имат опцията да преследват фантазиите си, без значение от своя пол” - написа Алба.

Джесика даже показа своя персонална история за половите предубеждения, с които се е срещнала, търсейки вложители, с цел да започва своя бизнес The Honest Company: “Когато представях бизнеса си компания след компания (основно пред мъже), срещнах много отменяне. Често се чудя какво щеше да бъде, в случай че бях отишла пред дами на управителни постове” - добави актрисата.

Тя показа още, че разликата сред парите, които доближават до стартъпи, ръководени от дами и до тези ръководени от мъже, е извънредно съкрушителна. При дамите отива едвам 2.3% от рисковия капитал.

“Думите за поддръжка към този момент не са задоволителни. Трябва всеки ден да работим по този въпрос и да сложим равноправието на половете на водещо място.” - добави още актрисата.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР