Наскоро Бояна Шарлопова - вдовицата на милионера Стефан Шарлопов, изуми

...
Наскоро Бояна Шарлопова - вдовицата на милионера Стефан Шарлопов, изуми
Коментари Харесай

Бояна Шарлопова пусна палава снимка от плажа

 Наскоро Бояна Шарлопова - вдовицата на милионера Стефан Шарлопов, изуми огромна част от приятелите си в обществените мрежи, пускайте си много провокативна фотография. 

На фрагмента наследницата на бизнес за милиони театралничи на плажа, oблечена само в ефирна розова рокличка. Oдеждатa e толкоз нищожна, че наподобява по-скоро на нощница, в сравнение с тоалет, с които може да се излиза отвън спалнята, написа " Галерия “. На лицето и пък грее необятна усмивка, която изрично демонстрира, че е на седмото небе от благополучие.

Към фотоса Бояна многозначителна е написала:  " Винаги давай каквото имаш и не очаквай нищо... Просто бит! ".

Прави усещане, че през последните няколко месеца Бояна все по-често разгласява разнообразни фотоси в обществените мрежи, коя от коя по-атрактивна. Снима се с ту с дълбоки деколтета, ту по изрязано горнище на бански.  Очевидно е, че е отдадена на опити да притегли вниманието към себе си, или да разсъни интереса на някой съответен човек. Още преди година се заприказва, че е захвърлила траура и има буйна връзка с телохранителя си.

Разбира се, че слуховете по този начин и не откриха удостоверение. Като всеки човек и Бояна има право да бъде щастлива и да продължи живота си преди и след Стефан Шарлопов, от който има четири деца. В единственото си изявление след кончината му обаче твърди, че не е подготвена за нова обич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР