Наскоро Apple съобщи, че ще започне да позволява изтеглянето на

...
Наскоро Apple съобщи, че ще започне да позволява изтеглянето на
Коментари Харесай

Fortnite се завръща в iPhone

Наскоро Apple заяви, че ще стартира да разрешава изтеглянето на приложения в iPhone от магазини, разнообразни от App Store, което е сериозна смяна в дългогодишните политики на компанията.
 iPhone, Epic Games и завръща ли се Fortnite в екосистемата на Apple
 Завръща ли се Fortnite в iPhone

Три години по-късно

Това се случи по условие на Европейски Съюз и значи, че новият правилник ще засегне единствено устройствата и потребителите на компанията в Европа.

Новите правила обаче дейно съставляват самобитно решение на разногласието сред Apple и Epic Games, основателя на паметната игра Fortnite, която бе свалена от App Store преди време.
 Снимка 506240

Fortnite и Epic бяха изхвърлени от App Store през август 2020 година, откакто Epic откри метод да заобикаля таксата от 30%, която Apple постанова на покупки, направени в приложения, свалени от App Store.

Epic Games удостовери завръщането на Fortnite в iPhone посредством профила си в X, като разясни, че можем да чакаме появяването на играта през актуалната година.
 Epic Games, Fortnite и рекордната санкция, която компанията ще би трябвало да заплати
Рекордната санкция, която основателите на видеоигра ще би трябвало да платят

Сумата е в действителност голяма

Нещо повече - потребителите ще могат да смъкват Fortnite непосредствено от Epic Games Store, вместо от App Store, както се случваше преди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР