Насилието и нашият животВалери ГригоровФейсбук,,ТЕ'', момчетата на деветдесетте, които бяха

...
Насилието и нашият животВалери ГригоровФейсбук,,ТЕ'', момчетата на деветдесетте, които бяха
Коментари Харесай

Валери Григоров: Насилието и нашият живот

Насилието и нашият живот

Валери Григоров

Facebook


,,ТЕ'', момчетата на деветдесетте, които бяха групирани от Държавна сигурност- БКП-БСП в групировките,,СИК'',,,ВИС'',,,Аполо и Болкан'', с цел да бъдат употребявани за рекет, изнудване, наложително обезпечаване, лишаване на първокласни коли и благосъстоятелност, още веднъж са на дневен ред.


ТЕ са, които за тридесет години извървяха пътя от улицата с бухалките до ръководството на основаните от тях стопански групировки в страната ни.


Тези момчета, огромна част от които за 30 година заплатиха с живота си преди да станат сполучливи предприемачи, бяха убити от сценаристите на прехода, а службите не успяваха да разкрият убийците им, тъй като бяха изпълнени от професионални убийци.


Днес сме очевидци на всекидневно принуждение.


Двойно ликвидиране в с.Лозен, погубен прочут юрист и наврян в шахта, брутално ликвидиране в Цалапица, ловко прикривано от бездушието на Министерство на вътрешните работи.
Ежедневна гибел по пътищата на страната, причинявана от високомерни, брутални и нагли хора, демонстриращи предимство над всички и погазващи жестоко закона.


Виждаме и красивите 20 годишни момчета и девойки, които с добре татуираните тела карат доста скъпи коли, предизвикващи злоба във връстниците им.


Защо се случва всичко това, Приятели?


Най-малката обществена клетка в обществото е СЕМЕЙСТВОТО, тази която основава изискванията, построява привички за цялостен живот и възпитава бъдещите жители на България. Къде е фамилията през днешния ден? Отсъства от картата на обществения живот!


Училището и Учителят са институциите, които ограмотяват, образоват, натрупват познания и основат трайни обществени умения за другарство в публичния живот.


Къде е през днешния ден престижът и ролята на учебното заведение и Учителя в обществото? Училищата са превърнати в полупансиони, в които децата обитават всекидневно от 07.00-18.00 часа, а Учителят в личен състав, който отглежда деца, с които никой не поддържа връзка вкъщи.


Мисля, че всеки има своето пояснение, само че обществото и институциите би трябвало да реагират, в случай че желаеме да има бъдеще за нашите деца и да я има България.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР