НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп обеща да

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп обеща да
Коментари Харесай

Тръмп обеща да защитава християнството срещу левицата, която според него иска „да събори кръстове“

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп даде обещание да употребява втори мандат в Белия дом, с цел да отбрани християнството полезности и даже допусна, че ще отбрани централната иконография на вярата, предупреждавайки конгрес на религиозни медии в четвъртък вечерта, че левицата желае „ да събори кръстове “. да унищожи църквите, тъкмо както всеки фашистки режим се е опитвал да ги кооптира и управлява. А в Америка радикалната левица се пробва да направи и двете “, сподели Тръмп пред стотици аплодиращи присъстващи на интернационалната християнска медийна спогодба на National Religious Broadcasters в Нешвил.

„ Те желаят да съборят кръстове, където могат, и ги покрийте със флагове за обществена правдивост ", добави Тръмп. „ Но никой няма да допре кръста на Христос при администрацията на Тръмп, заклевам ви се. "

Обещавайки отбрана за признака на християнството напомни, че някогашният президент неотдавна сподели на Националната оръжейна асоциация: " Никой няма да допре пръста ви върху огнестрелните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР