Нашумялата напоследък Гергана Кирова - жената, която Тити Папазов се

...
Нашумялата напоследък Гергана Кирова - жената, която Тити Папазов се
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Драматичната съдба на остриганата от Тити Гергана

Нашумялата в последно време Гергана Кирова - дамата, която Тити Папазов се похвали, че е подстригал поради изневярапрез 1995 година, е имала извънредно трагична орис след случая. Гери станала непрекъснато гадже на въпросния Суно, поради който Папазов я санкционирал с връзване за парното. Двамата емигрирали от България.

Новият ухажор с същинско име Александър Грънчаров бил много богат горист предприемач.Двамата с Гергана отпътуват за ЮАР, където живеят няколко години. След това родената през 1976 година хубавица желае да сбъдне детската си фантазия – да се пресели и да учи в обичаната си Австралия. 

Влюбеният Суно сбъдва желанието й. След това обаче нещо се случва в връзките й с Александър Грънчаров. Върви слух, че той не е съумял да тръгне с нея поради възбрана да стъпва в Австралия. Впоследствие се разделят, а години по-късно Суно умира. 

Гергана остава в страната на фантазиите си. В един миг се оказва без пари, тъй като Александър Грънчаров към този момент го няма. И стартира сама да търси пътя към излизане от тежката обстановка и съумява да върже двата края със здрава работа.

Гергана намира в Австралия мъжа на живота си - американец. Двамата се женят и отглеждат към днешна дата 3 деца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР