Нашумялата биографична драма на номинирания за Оскар режисьор Баз Лурман

...
Нашумялата биографична драма на номинирания за Оскар режисьор Баз Лурман
Коментари Харесай

Биографичната драма "Елвис" на Баз Лурман тръгва по HBO Max от 2 септември

Нашумялата биографична драма на номинирания за Оскар режисьор Баз Лурман ще бъде налична за България на стрийминг платформата от 2 септември. Премиерата по телевизионния канал HBO е планувана за месец по-късно - на 25 септември от 21.00 часа.

След излизането си по-рано тази година, филмът пожъна триумф в очите на рецензията и феновете, и се трансформира във втория най-касов музикален биографичен филм в международния боксофис с доходи от 271.5 млн. $ против бюджет от 85 млн. Това достижение го подреди незабавно след с Рами Малек от 2018 година

Актьорът Остин Бътлър получи изключителни мнения за играта си, както и за смелостта и предизвикването да изпее самичък част от песните, включени във кино лентата.Той получи 12-минутни аплодисменти за осъществяването си по време на международната премиера на кино лентата на фестивала в Кан, което е необичайност за влиятелния кино конгрес.

Продукцията е героичен театър с присъединяване на Остин Бътлър и и преглежда живота и творчеството на Краля на рока през призмата на комплицираните взаимоотношения сред Елвис (Бътлър) и енигматичния му управител полковник Том Паркър (Ханкс).

Историята, разказана от Паркър, обгръща интервал от 20 години - от началото на кариерата на Елвис до невижданият му триумф на фона на изменящата се просвета в Съединени американски щати. Централна фигура е и един от най-важните и авторитетни хора в живота на Елвис - Присила Пресли (Оливия Деджонг).


Трейлър на " Елвис "

Филмът е продукция на Warner Bros. Pictures и като всички филми на компанията излиза извънредно след кинопремиерата си в на компанията - HBO Max.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР