Нашият малчуган расте по-бързо от гъба след дъжд. Само преди

...
Нашият малчуган расте по-бързо от гъба след дъжд. Само преди
Коментари Харесай

Родителите на съучениците на принц Джордж са против момчето да учи с техните деца! Ето защо…

Нашият хлапак пораства по-бързо от гъба след дъжд. Само доскоро се появи новината, че кралицата към този момент има правнук и Кейт се появи с Джордж на ръце, а в този момент към този момент момчето е на цели 4 годинки и върви на учебно заведение. Въпреки всичките упования, дребният принц не отиде да учи в учебното заведение, в което са учили неговия татко и чичо. Родителите избраха частното учебно заведение Томас в Батерси.
На първия образователен ден малчуганът се появи дружно с татко си. Трябва ли да се споделя, че в даскалото го причакваха цяла група публицисти, искащи първи да създадат тържествените фрагменти.


Още първата седмица стана ясно каква униформа ще носи той, какво ще хапва в междучасията и по какъв начин той се отнася към уроците.




Но каква кралска персона би бил той, в случай че бъде оставен без внимание? Още в първата седмица на своето образование в учебното заведение му избухна скандал.


В образователното заведение, макар защитата, проникна непозната жена. Както стана ясно след това, тя просто е била вманиачена по живота на Кейт и Уилям. Мотивите ѝ не са известни, само че се подозира, че лудата е желала да отвлече принца.




Бдителните преподаватели са забелязали, че дамата втори ден поред се появява в учебното заведение, единствено че с голяма раница, и незабавно съобщили в полицията.

Известно е, че кралското семейство е било извънредно обезпокоено от случая, по тази причина защитата на принца била засилена.

Ако родителите на съучениците на Джоржд в началото са се радвали, че децата им ще се учат с бъдещия крал, то в този момент те упорстват момчето да бъде изключено, тъй като наличието му може да съставлява опасност за останалите деца.


" Подобни произшествия плашат всички ни. Принц Джоржд не би трябвало да учи в това учебно заведение. Това желаят всичките майки, въпреки всичко неговото наличие слага под опасност нас, нашите деца и локалните поданици ", споделя майка на един от съучениците на принца.


Училището е проверявано всеки час, а правнукът на Елизабет II идва с кралски конвой. И въпреки в учебното заведение да има камери за наблюдаване и системи с електронни пропуски, вратите постоянно са оставяни отворени, тъй че има възможност неканени посетители въпреки всичко да обхванат.


Безпокойството на родителите може да бъде разбрано: въпреки всичко задачата на нарушителите може да бъде единствено едно момче, само че да пострадат доста други.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР