Нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват

...
Нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват
Коментари Харесай

Григорова гневна на либералния ла*номет, занимавали се с къщата и бижутата и

„ Нашите адвокати пишат сега жалбата до съда, като разказват в нея многото сигнали за нарушавания на изборното законодателство “, съобщи пред бТВ Ваня Григорова, която загуби изборите с минимална разлика от Васил Терзиев.

Не одобрявам резултата за финален и няма по какъв начин да знаем кой е кмет на София, до момента в който съдът не реши, сподели Григорова, която добави, че ще поздрави Терзиев, в случай че съдът го разгласи за победител.

По думите и, екипът и разполага с задоволително доказателства за нарушавания в изборния развой, само че не ги конкретизира.

Григорова разяснява написания от нея пост през вчерашния ден във Facebook и изясни какво значи потребления от нея израз „ демократичния ла*номет “.

Тя съобщи, че през последните дни нейните съперници са разгласили погрешни обстоятелства и подправени вести за нея.

„ Не видях единствено изявления, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш ла*на, ти си ла*номет ", сподели Григорова.

Според нея сходни материали са финансирани, с цел да откажат хората да гласоподават за нея.

„ Споменатата " скъпа " висулка, която сякаш коствала 6 000 $, в реалност коства сред 80-100 лв. “, сподели Григорова.

Тя не пожела да разяснява нито какъв брой е коствала акцията, нито политическата поддръжка от обединения подкрепящи войната на Русия против Украйна и режима на Владимир Путин.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР