Нашите приоритети за младите хора са с оглед да ги

...
Нашите приоритети за младите хора са с оглед да ги
Коментари Харесай

Галина Господинова: Предлагаме процедурите за хора с репродуктивни проблеми да са безплатни

„ Нашите цели за младежите са с оглед да ги задържим в България. Можем да им осигурим еднократна помощ при раждане: на първо дете – 600 лева, на второ – 1200 лева, на трето – 1700 лева и на  всяко последващо по 300 лева В програмата ни сме записали процедурите за хора с репродуктивни проблеми да са безвъзмездни. “ Това съобщи петият претендент за депутат  в старозагорската  листа на „ Българска социалистическа партия за България “ Галина Господинова.
Тя разяснява предлагането на обединението за обвързване размера на майчинството през втората година с размера на минималната работна заплата. „ Доста европейски страни имат тази формула за МРЗ и по тази причина Българска социалистическа партия предложи да се вкара. Така ще излезем по-скоро от класациите като най-бедната европейската страна с най-ниски приходи при тази галопираща инфлация “, добави още тя.
Социалистката бе безапелационна, че постоянно, когато Българска социалистическа партия е в ръководство е потвърдила, че се грижи за хората и бизнеса. „ За 7-е месеца в последното постоянно държавно управление тя потвърди, че  извършва обещанията си. В държавата няма признат бюджет, това  допълнително затруднява живота на всички равнища. Най-големият проблем са приходите и ежедневната битка за  оцеляване. Именно поредната обществена политика  на „ Българска социалистическа партия за България “ ще повлияе на благоденствието  на българите. Много партии към този момент приказват на гласоподавателите с нашите, декларирани от дълго време цели “, акцентира Галина Господинова.
По думите ѝ, в случай че бъде определена за народен представител в 49-ото Народно събрание, акцент в работата й ще бъде политика за хората с редки болести.
Господинова прикани да се гласоподава с номер 1 в бюлетината, защото Българска социалистическа партия е предвидимата партия, която слага в центъра на своите задължения българския жител.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР