„Нашите приоритети бяха изведени още в началото на предложените промени

...
„Нашите приоритети бяха изведени още в началото на предложените промени
Коментари Харесай

Георги Михайлов от БСП: Трябва да се обсъди влизането в еврозоната преди да се бърза

„ Нашите цели бяха изведени още при започване на препоръчаните промени в опазването на здравето. Те чертаят една опция, която желаеме да предложим за национална полемика. Ние не търсим партийна полза. Много от предложенията са дискусионни. Целта ни е основаването на полемика за ръководствата на България, защото настоящето такова не удовлетворява българските граждани”, сподели в предаването „ Денят на живо”, депутатът Георги Михайлов от Българска социалистическа партия.
„ Много съществени проблеми има и в образованието и вместо да споделяме, че всичко е наред, би трябвало да намерим решението за тях. Трябва да влезем в другите хрумвания, с цел да можем да се обосновем. България е единствената страна, която има толкоз тромава политика по повод за Данък добавена стойност. В Европа всички артикули имат друго Данък добавена стойност. Във все по-напреднала възраст, да вземем за пример, където хората взимат повече медикаменти, те дават множеството от приходите си за Данък добавена стойност. А самите приходи в България са извънредно ниски. Не приказваме с тъкмо какъв брой % би трябвало да се понижи, само че това ще се реши на дискусия”, безапелационен беше той.
„ Не виждам по какъв начин ще се извърши тезата, че парите ще станат повече в случай че влезем в еврозоната. Трябва проблемите да се дискутират. Ситуацията в страна постанова тази полемика. Трябва да се разбере в какви условия се намираме сега. Има доста въпроси, от които всички се тревожат. Нашето предложение е, не да се непризнат от еврозоната, а да се вземе решението откакто бъде разисквано.”, сподели още Георги Михайлов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР