Нашите опоненти не могат да разберат, че каквато и позиция

...
Нашите опоненти не могат да разберат, че каквато и позиция
Коментари Харесай

Георги Георгиев: „ГЕРБ е голяма и силна партия, номинациите в нашите структури определят листите

Нашите съперници не могат да схванат, че каквато и позиция да заемат и колкото и тази коалиция сега да е техният избавителен пояс, това няма да бъде задоволително за съставянето на устойчиво държавно управление. Без ГЕРБ не може да има такова. Това сподели Георг Георгиев от ГЕРБ в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Очакванията им, че ще реализиран болшинство, той назова наивни и добави, че те демонстрират само тяхното недоумение за българската политика и положението, в което сега се намира политическата и партийна система.

„ Щом Божанков е новото им лице, което са разкрили, и с него ще громят неприятните, не съм сигурен, че тази коалиция ще доближи върховете, на които се надяват ", разяснява Георгиев.

Относно листите на ГЕРБ, той сподели, че могат да се чакат нови лица.

„ ГЕРБ е огромна и мощна партия, номинациите в нашите структури дефинират листите. Ние не сме в нежеланото състояние на нашите сътрудници, в което междуособиците, вътрешните битки и борби дефинират подреждането на листите. Чувам от много места, че битката за водаческите места е много сериозна ", сподели Георгиев.

Той разяснява и глобите „ Магнитски " и включването в листата на името на Владислав Горанов. „ Никога не сме се тормозили да приказваме, даже по неуместните тематики. Много хора се надяват това да накърни партията, да смъкна нейния избирателен резултат. Но това може да докара и до противоположния резултат. Ние постоянно сме имали явен и способен отговор по всички въпроси, даже и по неуместните ", сподели Георгиев.

По думите му точно ГЕРБ са създали най-вече за правосъдната промяна в страната.

„ Ние сме били най-последователни в това да създадем приходи за същинска правосъдна промяна. Нашите съперници управляваха 8 месеца, в които имаха време да одобряват и измененията в Закона за правосъдната власт, и измененията в Наказателно процесуалния кодекс, и да създадат пълномащабна правосъдна промяна такава, каквато се пробват да изкарат пред обществото, че желае да се случи ", сподели Георгиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР