Нашите критици могат да погледнат с какви мерки другите държави

...
Нашите критици могат да погледнат с какви мерки другите държави
Коментари Харесай

Борисов пак обясни колко добре сме се справили с коронавируса и се възмути от Изборния кодекс

Нашите критици могат да погледнат с какви ограничения другите страни са на нашето равнище – локдаун, полицейски час. " Можем с чест да кажем, че сме завършили и третата вълна " – това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който не пропусна дневната си доза Facebook живо лъчение, като този път се появи при идването на още 273 780 дози от имунизацията против COVID-19 на Pfizer/BioNTech, зад постройката на Ръководство на въздушното придвижване (РВД).
По тематиката, министър председателят в оставка обаче пропусна да разяснява за следващ път по какъв начин по този начин при неговото ръководство на рецесията по надвишена смъртност в света и държи седмичния връх за надвишена (извънредна) смъртност за 2020 година, сред 23.11 и 29.11.2020 година!
Много обичаме да се съпоставяме – днеска да бяхте вързани у дома като другарска Турция, продължи Борисов, правейки съпоставяне със свирепите ограничаващи ограничения при югоизточната ни съседка.
Последва предизвестие към служебното държавно управление – за мигрантски напън и по какъв начин той бил доста мощен в последно време. " Питайте ги какво става по границата – и това забравихте ”, акцентира Борисов.
Лидерът на ГЕРБ обърна внимание на машинното гласоподаване и още веднъж уточни, че в чужбина няма условия за гласоподаване по този метод. От Антоанета Стефанова (тази госпожа) разбрах, че видеонаблюдението ще е при броенето на бюлетини (и записване в протоколи). " Как ние да се приготвяме за това съревнование ", попита Борисов, който видя " предпочитание да мъстят " от " Демократична България " и посочи, че не се знаело дали във всяка секция ще може да има видеонаблюдение.
" Ще джуркаме топчета да дефинираме ЦИК ", възмути се Борисов. " Като състезател знам, че съдията колкото и да ти пречи, в края на краищата като играеш добре, печелиш ", сподели той.
" Всеки ден очаквам да ме освободят. Всички знаят, че отиват на избори, само че Народното събрание продължава да приема някакви работи ", акцентира Борисов. " Какво е това безсрамие да не си създадат държавно управление ", възмути се той и обрисува следният вид - можело за 15 дни " да се сговорят ", " да си създадат държавно управление ", да си актуализират бюджета, да закрият спецсъдилищата и спецпрокуратурата и каквото пожелаят.
" Винаги съм бил за постоянна страна. Държава, в която има непрестанно митинги, не може да се развива ", съобщи министър председателят и прикани " за на следващия ден " да няма митинги от " нашите симпатизанти ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР