Нашите колеги, които се отцепиха от ИТН, вчера минаха полиграфски

...
Нашите колеги, които се отцепиха от ИТН, вчера минаха полиграфски
Коментари Харесай

Взели ли са пари отцепниците от ИТН?

" Нашите сътрудници, които се отделиха от Има Такъв Народ, през вчерашния ден минаха полиграфски тест. И самият тест сподели, че ние нищо не сме им обещавали и те нищо не са желали. " Това сподели в предаването " Денят онлайн " на Нова нюз депутатът от Политическа партия Йордан Терзийски. Според него това е доказване на думите им с документи.

Деня след вота той разгласи, че ще запомни с силата на площада. " Не се случва постоянно депутатите да се посрещнат с аплодисменти, " посочи Терзийски.

Той удостовери, че и отсега нататък ще водят договаряния и то единствено за политики. По думите му, " новата коалиция " не може да се разбере за нов ръководител на Народно събрание. " Те просто нямат фигура, която да има потенциала да влезе в обувките на господин Никола Минчев, " добави депутатът.

" Ако не се намерят няколко депутати, които да припознаят идеята ни, отиваме на избори, " безапелационен бе той. И още - не е коментиран вид за предизборни обединения със сегашните им сътрудници Демократична България и Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР