Нашите анализи показват, че няма да се задълбочи кризата при

...
Нашите анализи показват, че няма да се задълбочи кризата при
Коментари Харесай

Коритарова: 600-метровият участък от Струма ще се построи преди началото на летния сезон

Нашите разбори демонстрират, че няма да се задълбочи рецесията при прекосяването на „ Дунав мост ”. Това оборудване не е ремонтирано 70 години и това към този момент е сериозно за неговата сигурност. Няма за по кое време да губим повече време ". Това съобщи пред Нова тeлевизия районният министър Виолета Коритарова, разяснявайки почналия ремонт на „ Дунав мост ” край Русе.

По думите ѝ мостът ще бъде ремонтиран на части, придвижването по него ще се реализира в една лента и ще се контролира от светофар. „ Има детайли от това много комплицирано оборудване, които би трябвало да бъдат ремонтирани напълно и в двете ленти. Тогава мостът би трябвало да бъде затворен напълно, само че ще се постараем това да е за доста малко. Няма да се случи обаче в първата година на ремонта ”, акцентира тя. и Добави, че откриващата се фериботна линия ще компенсира натоварването в трафика.

По мотив удължаването на Автомагистрала „ Струма ” тя беше безапелационна, че 600-метровата права край Симитли ще бъде издигната. „ Да, те ще бъдат издигнати. В непрекъсната връзка сме с кметовете на общините, които са наранени от тапите в съответния сектор. Миналата седмица реализирахме краткотрайна организация на придвижването край Симитли и нещата се усъвършенстваха. Това ни дава убеденост, че нашето решение е вярно. Този 600-метров сектор ще бъде построен до началото на летния сезон ”, даде обещание тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР