Наши сънародници от Австралия се включват със силна подкрепа за

...
Наши сънародници от Австралия се включват със силна подкрепа за
Коментари Харесай

Наши сънародници от Австралия с подкрепа за референдума срещу джендър идеологията в училищата

Наши сънародници от Австралия се включват със мощна поддръжка за провеждането на референдум, който да не допусне рисковото навлизате на джендър идеологията в учебните заведения и детските градини. Те са изпратили събрани измежду българската общественост там подписи, оповестиха от Инициативния комитет. 
Референдумът, който Българска социалистическа партия инициира и националната идея, зад която застана Инициативен комитет от знакови български лица, продължава да получава поддръжка у нас. 
Сред тях са легендите на българската художествена гимнастика Нешка Робева и на футбола Емил Костадинов, адв. Владимир Шейтанов и екип от изтъкнати адвокати, Влади Въргала, писатели, издатели публицисти, именити спортисти, водещи представители на родителските организации у нас се включиха в Инициативния комитет. 
Зад идеята блестящо застана и рапърът Иван Динев - Устата.
Родители още веднъж показаха терзанието си от поредност притеснителни текстове в учебниците на децата си и пропагандирането на опцията за смяна на пола и осъществяване на рискови хормонални лечения още в ранна детска възраст.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР