Нашественици от извънземното пространство са тук и се съвкупляват с

...
Нашественици от извънземното пространство са тук и се съвкупляват с
Коментари Харесай

Академик от „Оксфорд“: Извънземните са тук, създават поколение с хора

Нашественици от извънземното пространство са тук и се съвкупляват с хора, като целят да основат върховен хибриден тип. Това твърди учен от Оксфордския университет, представен от вестник „ Ретро “. Извънземни хибриди, произлезли от смесени родители, ще надживеят хората на Земята, когато климатичните промени опустошат планетата ни.

Екстравагантната доктрина бе показана в общественото пространство от корейския преподавател доктор Янг-Хе Чи, който преподава в Оксфордския ориенталски институт. Академикът твърдо има вяра в теорията за визитите на извънземните и за честите отвличания на човешки тип от тези същества.

Д-р Чи има вяра, че има връзка сред отвличанията от извънземни и климатичните промени. Той споделя: „ Една от версиите за това е, че те намират нашето ДНК за скъпо, що се касае до опазване на поколенията.

Втората е, че желаят да основат типове, които могат да оцелеят във времена на бъдещи климатични промени. Някои от отвлечените настояват, че тези хибриди имат висок разсъдък и заради тази причина могат да се оправят с всевъзможни проблеми, да станат бъдещи водачи “.

Академикът счита, че съществуват четири съществени вида извънземни типове и те се характеризират със своя характерен външен тип. Тези четири типа са: такива, сходни на инсекти, извънземни със змийски очи, дребни извънземни и високи и плешиви извънземни.

Твърди се, че тези, сходни на инсекти, са отпред на всички останали, техните заповеди се следват от другите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР