Нашенската ромка, която преди дни избяга от италиански затвор Ребибия,

...
Нашенската ромка, която преди дни избяга от италиански затвор Ребибия,
Коментари Харесай

Карабинери сгащиха опасната ромка Петя, избягала от италиански затвор

Нашенската ромка, която преди дни избяга от италиански затвор " Ребибия ", е била още веднъж задържана. Жената, която има и българско поданство, изчезна от пандиза „ Ребибия” в Рим в петък. Според медиите карабинерите я разпознали обаче чак в неделя вечерта на централната гара Термини по време на постоянните си контролни инспекции, оповестява италианското издание Repubblica.

Жената носела перука и черни очила, с цел да не бъде разпозната. Според управляващите през дните на бягството си ромката скитала из града. Почти не спала и се хранела в заведение за фастфуд.

Смята се, че задържаната е на 32 година и че се споделя Петя Динкова Богданова, въпреки че се подвизава и под други имена. Тя бе търсена с европейска заповед за арест и екстрадирана от Германия в Италия поради 4-годишна присъда за кражба и грабеж. В предишното работила постоянно благодарение на свои сънародници.


След като бе превозена до римския затвор „ Ребибия” в петък обаче тя съумя да се измъкне, омесвайки се с група гости. След повторното й залавяне в неделя вечер тя още веднъж била откарана в пандиза.


Предстои й да изтърпи и останалата част от наказването си. В изказване пред информационната организация Кронос шефът на Националната федерация за сигурност в Лацио Масимо Костантино изрази удовлетворение от работата на карабинерите, заловили българката.

" Сега затворничката ще може най-сетне да изтърпи наказването си», сподели Костантино.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР