Нашата цел ще бъде да се опитаме да предприемем стъпки,

...
Нашата цел ще бъде да се опитаме да предприемем стъпки,
Коментари Харесай

Вижте кога ще се срещнат Байдън и Си Дзинпин

" Нашата цел ще бъде да се опитаме да предприемем стъпки, които в действителност да стабилизират връзките сред Съединени американски щати и Китай, да премахнем някои области на недоумение и да отворим нови линии за връзка ", разяснява почитан чиновник на администрацията.

 

Предвижда се на двустранната среща да бъдат дискутирани основни въпроси от войната сред Израел и Хамас до съветската инвазия в Украйна, връзките на Северна Корея с Русия, Тайван, Индо-Тихоокеанския район, правата на индивида, трафика на фентанил, изкуствения разсъдък, както и " обективни " търговски и стопански връзки, показаха от администрацията на Байдън.

 

Белият дом удостовери деня на срещата в изказване в петък. Китайското външно министерство от своя страна осведоми, че Си ще посети Съединените щати на 14-17 ноември, ще участва на срещата на върха на АТИС и ще се срещне с Байдън.

 

Американският президент и китайският водач ще беседват за първи път от ноември 2022 г.  И двете страни може да създадат скромни жестове на благосклонност, с цел да облекчат договарянията, считат източници, осведомени за полемиките.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР