Нашата цел е след пет пъти ходене на избори да

...
Нашата цел е след пет пъти ходене на избори да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да подкрепим ГЕРБ, пред тях сега има три варианта

Нашата цел е след пет пъти вървене на избори да предложим решение на проблемите на българските жители. Ние сложихме всички карти на масата. ГЕРБ знаят, че няма да получат поддръжка от нас и това оставя три разновидността пред тях. Това съобщи съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му първият вид е ГЕРБ да потърсят поддръжката на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, само че по този метод Борисов ще би трябвало да задоволява техните ползи в сходна коалиция. Вторият вид съгласно Петков са нови избори, които не биха довели до основна смяна в политическата конюнктура. Като алтернатива номер 3 той уточни поддръжка на ГЕРБ за държавно управление на малцинството с втория мандат, отпред с учен Николай Денков.

Ако ГЕРБ желаят да имат надзор върху ръководството на страната, те могат да го създадат посредством ръководители на комисии. Готови сме да има отстъпим комисии, в случай че нашето държавно управление получи поддръжка. Изборът на Борисов сега е да се върнем към задкулисието, вървим отново на избори или да сложим целите на България преди всичко, добави Петков.

Лидерът на Политическа партия посочи, че Николай Денков е измежду най-хубавите учени в света и че би било неповторим късмет за България той да застане отпред. Петков съобщи, че единствено с Правителство на малцинството с цялостен надзор от Народното събрание може да изпълнят националните цели като участие в еврозоната и Шенген, както и приемането на законите по ПВУ.

Петков разяснява и оферти проектокабинет от ПП/ДБ. По думите му Николай Денков самичък е подбрал хората в екипа си. Той разясни, че водачите на водещите партии в обединението съзнателно са създали стъпка обратно.

По отношение на бюджета Петков уточни, че това е задача номер едно пред това национално заседание. Той бе безапелационен, че дефицитът е би трябвало да е под 3 %. Според него няма по дипломиран за това от Асен Василев, като добави, че единствено за часове той е намерил две огромни неточности в проектобюджета на служебния кабинет.

Кирил Петков разяснява и случая с кортежа на основния прокурор. Според него покушението против Иван Гешев е сериозен удар по имиджа на България. Изглеждаме като Колумбия през 90-те години, сподели още той.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР