Нашата цел е да ваксинираме възможно най-много хора в .

...
Нашата цел е да ваксинираме възможно най-много хора в .
Коментари Харесай

AstraZeneca: До дни три милиона ваксини тръгват към държавите от Евросъюза

" Нашата цел е да имунизираме допустимо най-вече хора в. 3 млн. ваксини потеглят към страните от Европейски Съюз до няколко дни. " Това съобщи основният изпълнителен шеф на " AstraZeneca " Паскал Сорио на специфична конференция, представен от.
" Работим непрекъснато, с цел да решим проблемите с доставките. Важно е да се разбере, че процесът е доста комплициран. Организирането на сходни вериги нормално продължава най-малко година, а в този момент имаме едвам месеци. Има доста стъпки в процеса. Трябва да бъде подготвен личен състав. Вече сме решили доста от проблемите с производството и потенциалът му би трябвало доста да се усъвършенства през идващите месеци ", изясни Паскал Сорио.
 Европейска комисия разгласява контракта с AstraZeneca, има скрити елементи Европейска комисия разгласява контракта с AstraZeneca, има скрити елементи
След възобновеното искане от страна на Европейската комисия фармацевтичната компания AstraZeneca се съгласи да бъде оповестен редактиран...
Шефът на британско-шведската фармацевтична компания посочи, че когато бъдат доставени 200 млн. ваксини, това не значи, че с тях ще бъдат имунизирани 100 млн. души, както множеството хора биха сметнали. " С 200 млн дози в действителност може да бъдат имунизирани 200 млн. души, тъй като втората доза може да се постави чак след 3 месеца. Изследванията демонстрират, че даже 1 доза обезпечава доста добра отбрана и това разрешава бързо да се усили броят на имунизираните лица ", сподели Сорио. " Важното е това, което постигнахме - имаме ваксина единствено за година. Това е нещо, което до неотдавна мислехме за невероятно. Сега обаче хората го одобряват за даденост и не правят оценка какъв брой комплициран е процесът. Не единствено имаме ваксина, само че осигурихме и потенциал за доставка на големи количества на месечна база ", съобщи шефът на " AstraZeneca " във връзка различията с Европейски Съюз за доставките от последната седмица.
Изпълнителният вицепрезидент на " AstraZeneca " Мене Пангалос заяви, че още през февруари се чакат резултати от изпитванията на имунизацията и в Съединени американски щати. " Готови сме да стартираме доставките в Съединени американски щати, незабавно откакто имунизацията бъде утвърдена от американския регулатор. Имаме доста данни, а в този момент ще получим още повече, с които ще можем да проследим въздействието на имунизацията върху другите хора и по какъв начин се отразява на натиска върху здравната система ", сподели Пангалос.
" Това е приказен миг ", съобщи професор Андрю Полард, шеф на Оксфордската група, работила по имунизацията. По думите му напълно скоро се чака да бъдат оповестени още данни какъв брой ефикасна е имунизацията върху новите разновидности на ковид. " Нужна беше към 1 година работа, с цел да стигем до тук. Добрата вест е, че в случай че би трябвало да създадем нови ваксини в бъдеще, то това ще става единствено за месеци, а не както до момента да лишава години наред. Това ще ни помогне и за бъдещи закани от нови непознати разновидности на този или на различен вирус ", сподели Полард. Професорът акцентира, че всички данни досега сочат, че препаратът дава идентичен имунен отговор както при младежите, по този начин и при по-възрастните. По думите му няма никаква причина за терзание, че препаратът работи по-различно при хората над 65 година " По време на изпитванията разполагаме с стеснен брой хора, които да следим. Веднъж щом излезем в същинския свят, ще имаме голямо количество данни ", добави ръководителят на разработчиците от страна на университета в Оксфорд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР