Нашата професия е дар от Всевишния. Тя няма нищо общо

...
Нашата професия е дар от Всевишния. Тя няма нищо общо
Коментари Харесай

Раздадоха наградите Лекар на годината СНИМКИ

" Нашата специалност е подарък от Всевишния. Тя няма нищо общо с всички други. Ежеминутно ние живеем с проблемите на другите хора и постоянно забравяме нашите лични фамилии. Но това е ориста ни. "

С тези думи се обърна преди минути към сътрудниците си в ресторант " Малък Бунарджик " доктор Георги Кръстев, ръководител на Районната лекарска гилдия в Пловдив. Той дружно със секретаря на колегията доктор Златко Илиев раздадоха наградите на най-заслужилите медици в тазгодишния конкур " Лекар на годината 2017 ".

Призът за управител на лечебно заведение за 2017 получи шефът на УМБАЛ „ Каспела” доцент Илиан Дойков, а за деен принос в специалността „ Съдебна медицина” - доцент Светлозар Спасов от катедрата по „ Съдебна медицина” в МУ.

Отличени от колегията на районно равнище са още доктор Недялка Стефанова – завеждащ детското поделение в МБАЛ Асеновград, доктор Добрин Кръстев – шеф на АГ отделението в МБАЛ Първомай, доктор Иво Кехайов от клиниката по неврохирургия на УМБАЛ „ Свети Георги”, доктор Красимира Станева от хирургично поделение на МБАЛ „ Еврохоспитал”, доктор Цветан Петров от МБАЛ Карлово, общопрактикуващите лекари доктор Александър Калайджиев – от Пловдив и доктор Иван Горев – от Куклен.

Д-р Неделя Щонова взе премия за предаването „ Духът на здравето”, предавано по btv.

Д-р Кръстев означи, че в пловдивската гилдия членуват 3280 лекари и тя е най-голямата в страната след тази в София.

Лекарите изненадаха присъстващите публицисти, като ги удостоиха с плакети за работата им и професионалното отразяване проблемите в опазването на здравето през миналата година. Вестник " Марица " бе единствената печатна медия, получила признанието на лекарската колегия.
тагове доктор на годината премия  Раздадоха премиите
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР