Нашата пътна карта на детското щастие ще бъде всъщност написана

...
Нашата пътна карта на детското щастие ще бъде всъщност написана
Коментари Харесай

Таскова, Воля: Нашата пътна карта ще бъде написана с родители и учители

Нашата пътна карта на детското благополучие ще бъде в действителност написана взаимно с родителите и с учителите, сподели в студиото на " Сутрешен блок " Кръстина Таскова, зам. ръководител на ПГ на " Воля ". Важно е не служители да пишат тактиките и по-късно родители, деца и учители да схващат за тези тактики от новините и да се подвигат на митинги, акцентира депутатът.

Създаване на пътна карта на детското благополучие стартират от " Воля ". Тя обгръща доста значими три бранша - обучение, опазване на здравето и сигурност, сподели Таскова.
Кръстина Таскова, зам. ръководител на ПГ на " Воля ": Работим дълго време към този момент, може би от април месец, когато бяха и митингите във връзка с тактиката за детето, по основаването на пътна карта на детското благополучие. Ние тогава остро се противопоставихме против тази тактика, тъй като за нас тя е просто следващата приписана тактика в годините, която ни дава резултати. Лошото е, че в действителност откакто в действителност дадохме страховит отпор, имаше доста митинги от обществеността, оттова нататък нищо не се случва във връзка с децата.
Това е бъдещето и колкото и някой да се пробва да ни убеждава, че децата не гласоподават и няма надали не потребност да се фокусираме върху техните проблеми, в противен случай за нас е извънредно значимо и като политици, и като майки да създадем тази пътна карта на детското благополучие, акцентира Таскова.

Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР