Нашата парламентарна група подкрепи текста за спекулата, предложен от БСП,

...
Нашата парламентарна група подкрепи текста за спекулата, предложен от БСП,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Нищо и никой не забранява свободата на словото

Нашата парламентарна група поддържа текста за спекулата, препоръчан от Българска социалистическа партия, с цел да има консенсус и да покажем, че сме солидарни с народа. По отношение на свободата на словото желая ясно да подчертая, че никога и никой с текстове в Наказателния кодекс не не разрешава свободата на словото в България. Това разяснява в утринния блок на bTV националният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2139
Тя посочи, че наказателна отговорност ще се търси само от тези, които популяризират погрешна информация по отношение на заразните заболявания в изискванията на изключително състояние.

Атанасова добави още, че ограничения за превъзмогване на рецесията с COVID-19 са препоръчани както във връзка с бизнеса, по този начин и във връзка с елементарните хора и изрично съобщи, че тези ограничения ще проработят.

Ветото на Радев за Закона за изключителното състояние мина

Депутатът от ръководещите не спести рецензиите си към Българска социалистическа партия, пояснявайки, че тази опозиционност, която показват социалистите сега, не способства с нищо хората да имат доверие в Народното събрание.

,,Ако не спрем разпространяването на подправените вести, ще продължава насаждането на суматоха измежду обществото. В тази тенденция наложително би трябвало да се вземат непрекъснати мерки'', сподели още Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Вижте какво гласи новият Закон за изключителното състояние

Във връзка с текстовете за спекулата Явор Божанков от опозицията призна, че Българска социалистическа партия са позволили неточност, която изясни с базата на пресмятане на спекулата.

,,Ще го поправяме. Ще създадем друга база за изчисление'', уточни депутатът от Българска социалистическа партия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2139  Доц. Околийски за ковид: Скоростта на пандемията се ускорява Доц. Околийски за ковид: Скоростта на пандемията се ускорява  Турция беше готова за ковид още преди той да се появи в Китай, написа турски вестник Турция беше готова за ковид още преди той да се появи в Китай, написа турски вестник  Д-р Маджаров: Всяко лечебно заведение би трябвало да способства в битката с ковид Д-р Маджаров: Всяко лечебно заведение би трябвало да способства в битката с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР