Нашата любов беше изстрадана, но истинска. Това е книга за

...
Нашата любов беше изстрадана, но истинска. Това е книга за
Коментари Харесай

Приятелката на Милен Цветков: Любовта ни беше изстрадана!

„ Нашата обич беше изстрадана, само че същинска. Това е книга за любовта и паметта. И за Милен, несъмнено. “

Това показа приятелката на Милен Цветков , която бе с него в последните часове, преди да бъде прегазен от дрогирания Кристиан Николов . Нумероложката Милена Иванова-ЕА и журналистът са имали връзка в продължение на малко повече от година, през която са живеели дружно и по думите й мощно се обичали.

В деня на гибелта му си споделили доста всичко. „ Сякаш знаехме, че нещо ще се случи “, подозира Милена.

„ Разкрих му, че желая да се грижа за него и че съм решила, че той е моят човек. Мисля, че и той ми сподели всичко. Вярвам, че той втория път се върна, с цел да се сбогува с мен на вратата. Първо потегли, с цел да си вземе ключа от неговия апартамент. Точно затвори и след минута се върна, с цел да си вземе шофьорската брошура. Никога няма да не помни погледа му, възвърнах си го седмица след гибелта му. Сякаш ми споделяше: „ Съжалявам, ти си мощна, ще се оправиш “, спомня си приятелката му.

В своята книга „ 379 дни с Милен Цветков “ в детайли е описала по какъв начин е протекъл последният му ден, какво са си споделили, както и по какъв начин е научила за гибелта му.

„ Уча се да пребивавам без него. Все още е доста мъчно и празно. Два пъти го сънувах по какъв начин ме прегръща и след това отново ми обърна тил и си потегли. Но ме успокоява, ще се оправя с всичко. Понякога по-късно се смущавам и той ми изпраща обръщение посредством други хора. Наскоро една негова близка другарка ми се обади да ми каже, че го е сънувала по какъв начин се срещат в цветарския магазин до малкия екран и тя го пита какво прави там, а той й споделя, че е пристигнал да ми купи цветя, тъй като доста ги обичам. Бил е ухилен и я е уверил, че е добре.

На финала й споделил: „ Милена се е тормозила напоследък, кажи й да не го прави, всичко ще бъде наред и аз доста я обичам. На негов другар пък споделил насън, че е умрял в действителност, само че приема гибелта си напълно обикновено. Аз чувствам неговото наличие и знам, че той ми оказва помощ и постоянно е с мен. Питах го и за книгата, тъй като доста се колебаех дали да я пиша, и получих неговото позволение “, споделя Милена в изявление за „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР