Нашата главна задача в това Народното събрание е да изпълним

...
Нашата главна задача в това Народното събрание е да изпълним
Коментари Харесай

Мая Манолова: Готови сме за разговори с ИТН и ДБ

Нашата основна задача в това Народното събрание е да осъществим волята на елементарните хора на България да живеят в обективна, богата, просперираща правова страна, в която всеки честен човек да се усеща заслужено оценен и подсилен.

Манолова съобщи, че са взели решение да заменят в името си " Мутри вън " с " Ние идваме " - " с цел да изгоним мутрите ".

Трябва да се трансформират и законите, тъй че мутризация в бъдеще да не бъде допустима, без значение от това кой е на власт, добави тя.

Манолова съобщи, че нищо няма да ги спре да се върнат назад на площадите при първия знак, че в тази постройка се прави замяна на волята на хората на митингите и на българските жители.

Хората чакат от обединенията на митинга да се обединят и да извършат цялостна промяна след десетилетия на застой. Очакват да застанем зад честно държавно управление, което да се погрижи за хората, а не за ползите на партийните елити. Не целим и не договаряме постове или парцелиране на властта, сподели още тя.

Според Манолова отговорността и правото са на " ИТН ".

Тя съобщи, че парламентарната ѝ група е подготвена за диалози с Има Такъв Народ и Демократична България за поддръжка на държавно управление, отдадено на дневния ред на българските жители.

Днес парламентарната група ще внесе план работата на Комисията по проверка да продължи и в този парламент. Внасят също искане за чуване на министъра на правораздаването и на Министерство на вътрешните работи във връзка настояването за премахване на основния прокурор. Внасят и още един план за решение за основаване на анкетна комисия за следствие на полицейското принуждение във връзка с протестиращите жители и следствие на подслушванията на опозицията, гражданските деятели, публицисти, на хората от митингите.

" Ние идваме, с цел да стигнем до най-тъмните ъгълчета на този срам - подобен какъвто е - нелегално подслушване, полицейско принуждение, корист с власт във връзка с български жители, на протестиращи български жители, на съпротива. Ще настояваме отговорните да си понесат отговорността ", сподели тя.

Внасят и законопроект за преизчисляване на пенсиите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР