Наша известна актриса направи нови скандални разкрития за миналото си.Едно

...
Наша известна актриса направи нови скандални разкрития за миналото си.Едно
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Педагог ме тормозеше месеци наред в НАТФИЗ

Наша известна актриса направи нови скандални разкрития за предишното си.

Едно самопризнание провокира вълна от реакции в обществените мрежи. В прочувствен пост във Фейсбук тази седмица, актрисата Диана Димитрова разкри, че е станала жертва на физическо принуждение преди 5 години.

Без да загатва името на насилника, актрисата разгласява в формалния си профил и няколко фотоси, направени след случая, които демонстрират пострадванията ѝ. Димитрова признава, че в случай че това се беше случило през днешния ден не би запазила случилото се в загадка.

В изявление на Мариян Станков – Мон Дьо от декември 2018-а година, взето тъкмо преди 4 години, актрисата приказва за пръв път за претърпяното принуждение, написа Нова телевизия.

„ Не съм била единствено веднъж жертва на физическо и психическо принуждение. Първо се сещам за НАТФИЗ – човек с позиция, човек възпитател, който има власт – да ме мачка в продължение на месеци. До ден сегашен нямам отговор какъв беше казусът?  Човек, който работи, предлага фрагменти от пиеси, желае да се развива. Но в това време не прави едно само нещо – не гали егото на въпросния учител. И в същото това време ми се обясняваше, че не разбирам ”, споделя актрисата пред Мон Дьо, написа novini.bg.

По думите ѝ този психически напън траял и втори учебен срок. „ Тогава щях да осъдя академията. Тогава се развихри стихия. Дори ми побеля едната вежда. Имах бял косъм на веждата – звучи неуместно, само че напрежението дава разнообразни отблясъци ”.

Димитрова отхвърля да назове насилника си по име. „ Надявам се той да гледа изявлението. желая да му кажа да не трансферира личните си комплекси в работата и да е жив и здрав ”.

На въпрос била ли е жертва на физическо принуждение, актрисата дава отговор: ”Да била съм. По доста безразсъден метод, за който не желая да приказвам. Но значимото е, че съм жива и здрава. Не беше опит за обезчестяване. Нещо като плесници. Беше нещо по-сериозно… пребиване ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР