Наш популярен генерал обясни защо трябва да бъдем спокойни за

...
Наш популярен генерал обясни защо трябва да бъдем спокойни за
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Докато сме член на НАТО, заплаха за българската национална сигурност няма

Наш известен военачалник изясни за какво би трябвало да бъдем спокойни за националната сигурност.

Докато ние сме член на НАТО, опасност за българската национална сигурност няма. Това съобщи в Стара Загора водачът на " Демократи за мощна България " и съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ Атанас Атанасов.

Той уточни, че " в тази несигурна интернационална конюнктура и две войни наоколо, съветската агентура не стопира да плаши хората у нас какви опасности има и какво ще се случи ". Атанасов добави, че " в подобен миг се вижда какво е преимуществото да бъдем членове на този най-мощен военно-политически съюз в света ".

Народният представител разяснява, че " ние сме страната на изтеклите мандати. Има 21 органа в страната, които се избират от Народното събрание и всички те са с изтекли мандати. За да може да имаме ефикасна страна, институциите би трябвало да са в мандат, с цел да може да си извършват законосъобразно отговорностите ", уточни още той. И добави, че " за този къс интервал, откогато се сътвори това държавно управление, приехме 62 закона, които са нужни и за това да получим средствата по Плана за възобновяване и резистентност, а и с цел да преодолеем доста други насъбрани проблеми ".

Съпредседателят на парламентарната група на ПП- Демократична България уточни, представен от Българска телеграфна агенция, че за обединението " смяната в Конституцията и правосъдната промяна са извънредно значими цели, за които се борят oт години ". Той уточни, че за него е извънредно значим въпросът по кое време да се празнува националният празник на България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР