Наш читател се свърза с нас, за да сигнализира за

...
Наш читател се свърза с нас, за да сигнализира за
Коментари Харесай

Първо в „Петел“: Виждали ли сте тази готината кола, която обикаля във Варна? Ето на кого е!

Наш четец се свърза с нас, с цел да алармира за това, че от няколко дни се вижда готина розова кола, която обикаля из варненските улици. Возилото се трансформира в атракция, минувачи се снимат до автомобила, а други се чудят чий е.

„ Петел “ направи инспекция и откри притежателите й – млади изобретателни хора, които се занимават с графичен дизайн и брандинг, интериорен дизайн и архитектура и образуване на сватби, истински годежи и други мероприятия.

Сияна и Симеон са млада фамилна двойка, която приключва образованието си в областта на дизайна в Англия, само че за разлика от мнозина се завръща, с цел да осъществя фантазиите си точно в България. Розовата им кола е напълно тяхна концепция и осъществяване. С нея двамата залагат на много по-нетипична и забележима реклама.

Техният общ план " бонбон студио " към този момент набира известност и навлиза самоуверено на пазара.



Идеята им за организация на сватби и други мероприятия идва след тяхната лична женитба. За пръв път във Варна хората видяха сватбено празненство на тематика „ Алиса в страната на чудесата “. След като към младоженците се прояви мощен интерес по отношение на тяхното събитие, те взеха решение да продължат да развиват гения и въображнието си в същата сфера.



„ След нашата женитба " Алиса в страната на чудесата " доста хора демонстрираха интерес към събитието и към концепцията за образуване на сходни тематични тържества. Даже и по радиото оповестиха, че сватбите на тази тематика са станали шлагер “, споделя Сияна.



Тук не става въпрос просто за организация на сватби, " бонбон студио "  предлага нещо доста по-креативно, разнообразно и непознато – тематични събития, приказки и приказни герои, които ще оживеят по време на Вашия празник и ще го създадат запаметяващ се, доста по-цветен и радостен.



Сияна и Симеон придвижват в България огромна част от видяното в Англия и несъмнено могат да се похвалят с нещо, което се прави за пръв път във Варна. Пред „ Петел “ те разкриха, че оферират и още една услуга, която още веднъж ще е първа за Варна - организация на годеж. Към тях може да се обърне всеки, който желае да предложи брак на половинката си по неповторим метод, особено фиктивен за тях. 

Ако сте младоженци и желаете нещо друго, желаете Вашата приказка в действителност да се трансформира в приказка, доверете се на " бонбон студио ".

Ако имате обичан воин, не се чудете, а Вашия празник с него посрещнете!



гр. Варна

ул. " Димитър Икономов " 36, ет.6

www.bonbon.studio

тел: 0895 233 405

*Реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР