Насекоми нахапаха туристка в скъп хотел във Варна, съобщава bTV.Жената

...
Насекоми нахапаха туристка в скъп хотел във Варна, съобщава bTV.Жената
Коментари Харесай

Насекоми нахапаха туристка в скъп хотел във Варна

Насекоми нахапаха туристка в безценен хотел във Варна, оповестява bTV.

Жената е била нападната от буболечките в хотелската си стая, а от множеството ухапвания е получила даже алергична реакция.

Потърпевшата споделя, че от години живее в Ню Йорк, само че се прибрала за седмица в България, с цел да се срещне с другари в морската столица. Въпреки че избрала хотела по положителните мнения в интернет и относително високите цени за нощувка, тя била неприятно сюрпризирана.

" Когато си легнах, след няма и половин час към този момент се усещах нещо некомфортно и не разбирах какъв е казусът. След един час скочих, светнах всички лампи и видях, че има ужасно доста буболечки на всички места. Аз съм цялата нахапана - лицето ми, тялото ми. Не е прелестно въобще ", изяснява тя.

Независимо от извиненията от страна на личния състав, дамата отказала да заплати престоя си и напуснала хотела още същата нощ.

От хотела пък се оправдават, че насекомите се придвижват от идващите туристи. Те показват, че имат подписан контракт с компания за стерилизация и постоянно се прави обезпаразитяване. Досега недоволства не е имало, твърдят от личния състав.

Въпреки това обаче пострадалата туристка обмисля да подаде тъжба до Комисията за отбрана на потребителите. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР