НАСА стартира изследване на НЛО като част от нова научна

...
НАСА стартира изследване на НЛО като част от нова научна
Коментари Харесай

НАСА официално: Стартираме изследване на НЛО

НАСА започва проучване на НЛО като част от нова научна посока. На 10 юни т.г. Американската галактическа организация разгласи, че построява самостоятелен екип от специалисти, с цел да разбере какъв брой информация е обществено налична по тематиката и какъв брой още е належащо, с цел да се схванат необяснимите феномени.

Ръководителят на научната задача на НАСА Томас Зурбухен разгласи:

„ Ние не се плашим от репутационния риск. Ние мощно имаме вяра, че най-големият проблем с тези феномени е, че това е бедна на данни област “.

НАСА счита това за първа стъпка в опит да изясни мистериозни наблюдения в небето, наричани още неидентифицирани въздушни феномени (UAPS).

Проучването на стойност не повече от 100 000 $ ще стартира тази година и ще продължи девет месеца. То ще бъде изцяло отворено и няма да се употребяват секретни военни данни.

НАСА съобщи, че екипът ще се управлява от астрофизика Дейвид Спергел, президент на фондацията на Simons за прогрес на науката. На конференция Спергел сподели, че единственото предрешение, което влиза в проучването, е, че НЛО евентуално има голям брой пояснения:

„ Трябва да подходим към всички тези въпроси с възприятие на примирение. Прекарах по-голямата част от кариерата си като космолог. Мога да ви кажа, че не знаем какво съставлява 95 % от Вселената. Така че има неща, които не разбираме ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР