НАСА официално пусна всички звуци от “златните плочи на Voyager

...
НАСА официално пусна всички звуци от “златните плочи на Voyager
Коментари Харесай

НАСА официално пусна записите със съобщения за извънземните на Voyager

НАСА публично пусна всички звуци от “златните плочи ” на Voyager 1 и Voyager 2 в общественото пространство.

 Записите от Voyager ще могат да се чуват освен от извънземни, само че и от хората
Записите от Voyager ще могат да се чуват освен от извънземни, само че и от хората На галактическите кораби Voyager 1 и Voyager 2, които бяха пуснати от Земята през 1977 година, е прикачено известие за извънземните, които теоретично биха могли да намерят устройствата. Съобщението е качено на наподобяващ на алуминиева кутия притежател с позлатено CD.На оптичната среда са записани 115 слайда от Земята: земни пейзажи, подиуми от живота на хора и животни, тяхната анатомична и биохимична конструкция, както и най-важните научни открития.

 Носителят с посланието към извънземните на Voyager
Носителят с посланието към извънземните на Voyager В допълнение към слайдовете, на диска са записани разнообразни звуци: шепотът на майка, плачът на бебе, гласовете на птици и животни, шумът от вятъра, ревът на вулкани, шумоленето на пясъка, океански талази, ударите на чук и доста други.Също по този начин, има записан привет към извънземните на 55 разнообразни езика, в това число речта на американския президент Джими Картър. Можете да чуете поздравите по-долу:
Националното ръководство по въздухоплаване и проучване на галактическото пространство (НАСА), публично показа всички звуци от “златния ” запис на Voyager на “облачната ” услуга SoundCloud. Това дава опция да се слушат с първокласен плейлист. Звуците се зареждат тъкмо в реда, в който са били записани на диска.


 Voyager 1
Voyager 1 И двата Voyager (1 и 2), се смятат за едни от най-успешните планове в историята на галактическите проучвания.Към днешна дата, сондите са се преместили в региона на и след 10 години ще изоставен границите на Слънчевата система.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР