НАСА: Извънземните са в пещерите на Червената планета …Експерти на

...
НАСА: Извънземните са в пещерите на Червената планета …Експерти на
Коментари Харесай

НАСА: Извънземните са в пещерите на Червената планета

НАСА: Извънземните са в пещерите на Червената планета …Експерти на НАСА (NASA) считат, че евентуално “животът ” на Марс е прикрит в дълбоки подземни пещери. Американската галактическа организация счита да изпрати през лятото на 2020 година роувър на Червената планета, с цел да изследва тази догадка.Според Space.com, тази доктрина e оповестена на Конференцията Mars Extant Life, през 2019 година, от научния откривател от лабораторията за реактивни мотори на НАСА Влада Стаменкович (Vlada Stamenkovic).

 e1 1 - НАСА: Извънземните са в пещерите на Червената планета (видео)
Ученият споделя:„ Повърхността на Червената планета е доста окислена среда, излъчваща радиация, в която течната вода в действителност не е постоянна за дълготрайно време. Това е най-лошото място за търсене на обекти за живот на Марс. Подземните води са единственото местообитание на действителен живот на Марс. ”Четете още: Загадката на Оуквил Блобс и избухналата невиждана грипна зараза през 1994 г.Повърхността на Червената планета е суха, студена и има доста лъчения. Може подземните пещери да са обитаеми от извънземните.


 e2 1 - НАСА: Извънземните са в пещерите на Червената планета (видео)
Учените от НАСА желаят да основат роботи, които биха могли да изследват пещерните системи на Марс. Научният център по астрогеология на Геоложката работа на Съединени американски щати картографира над 1000 пещерни входа на Червената планета.

 Извънземните са в пещерите на Червената планета
Извънземните са в пещерите на Червената планетаНАСА възнамерява да изпрати хора на Марс през 2030-те. Може би, НАСА желае да се увери, че няма да има извънземни, които да съставляват опасност за хората?Или тъкмо противоположното – да реализира контакт с тях …

 e4 1 - НАСА: Извънземните са в пещерите на Червената планета (видео)
Гледайте видеото.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР