Нарушаването на протокола май се превърна в традиция за членовете

...
Нарушаването на протокола май се превърна в традиция за членовете
Коментари Харесай

Кейт пое по стъпките на Меган, вижте какво направи с Уилям

Нарушаването на протокола май се трансформира в традиция за членовете на английското кралско семейство. Преди дни кралица Елизабет II събра всички на обичаен предколеден обяд, на който Меган Маркъл и Кейт Мидълтън се появиха в остарели тоалети. Малки и огромни се събраха към празничната софра, само че херцозите на Кеймбридж позволиха голяма неточност.

Оказва се, че съпрузите, които постоянно са давани като образец, са потъпкали кралските закони и са пристигнали за тържественото мероприятие по погрешен метод. Това излиза наяве от фотография, която се появи в мрежата. На нея се вижда по какъв начин цялото семейство идва за вечерята с персоналния си автомобил. Зад кормилото е принц Уилям, а на предната седалка до него - Кейт Мидълтън. На задната седалка се усмихват две от трите им деца - принц Джордж и принцеса Шарлот.

На пръв взор в това няма нищо притеснително. Но съгласно кралските правила, принц Уилям и децата му са наследници на трона, а това значи, че нямат право да се придвижват дружно.

След нещастието, която се случи с принцеса Даяна, на пътуванията с автомобил се обръща голямо внимание. В случай на злополука или друга неприятна обстановка членовете на кралското семейство би трябвало да се придвижват поотделно. Само нейно височество кралица Елизабет II може да им позволи да се возят дружно.

В навечерието на Коледа кралското семейство се събира в двореца на церемониален обяд, след който кралицата напуща столицата на Англия. Около празничната софра тази година се събраха принц Чарлз, принц Андрю, Хари и Уилям със фамилиите си, мъжът на Елизабет принц Филип и графинята на Уесекс с щерка си лейди Луиз Уиндзор.

Големите изчезнали от събитието бяха принцесите Камила и Евгения. Тяхното неявяване бе обяснено със здравословно неразположение.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР