Нарцистичен и неуверен в себе си. Така психолозите описват Орлин

...
Нарцистичен и неуверен в себе си. Така психолозите описват Орлин
Коментари Харесай

Вижте колко хладнокръвно се държи убиецът на Евгения в интервю


Нарцистичен и нерешителен в себе си. Така психолозите разказват Орлин Владмиров, който умъртви брачната половинка си Евгения. Докато правил признания, той нито един път не споделил, че съжалява. Младият мъж и татко му останаха за непрекъснато в ареста, написа Глас нюз бг.

Младата жена бе оповестена за търсене на 13 октомври. Стана ясно, че брачният партньор ѝ я е умъртвил, а татко му е помощник – скрил е натрупа ѝ.

Бащата на Орлин – Пламен, е дълготраен кадър на службите. Отговарял е за региона на Перник, като сътрудник на ДАНС. Там той скрива и тялото на Евгения, откакто синът му я е умъртвил.

Цял месец Орлин симулира, че търси брачната половинка си, наема и частен детектив, без да подозира, че казусът е развързан още в първите дни.



Той и татко му са главните обвинени. Причината те да не бъдат арестувани и упрекнати, още откакто младата жена е оповестена за търсене, е точно изчезналото тяло.

GlasNews разполага със записи на Орлин Владимиров. Разговорите му с Тина Ивайлова са от 20-ия ден на издирването и ден преди да го задържат.

Разговорите и в двата случая са откакто към този момент има доказателства, че той е умъртвил брачната половинка си, а татко му Пламен е скрил тялото ѝ.

Записите са оценени от специалистите от екипа на престъпния психолог Тодор Тодоров.

Това е диалог с Орлин Владимиров по телефона - 20 дни откакто брачната половинка му изчезва.



Ето и диалога с Орлин в центъра на София, ден преди да бъде арестуван и упрекнат в убийството на Евгения.



Разговорите са изрязани единствено в частта, в която Орлин приказва за родителите и околните на брачната половинка си.

Апелативният съд в София остави Орлин Владимиров и татко му Пламен в ареста. Магистратите отхвърлиха да назначат здравна експертиза за здравословното положение на Пламен Владимиров, защото то е ясно, а хроничните болести на обвинения не са спънка той да получава нужната здравна помощ в ареста, в това число и когато се постанова незабавна такава, оповестиха от съда.

Бащата, който е упрекнат в помагачество за убийството на Евгения, от самото начало говореше за себе си и своите потребности в правосъдната зала. Орлин настояваше татко му да бъде пуснат от ареста.

Определението на Апелативния съд е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР