Народното събрание включи в дневния си ред три допълнителни точки.

...
Народното събрание включи в дневния си ред три допълнителни точки.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Народното събрание включи в дневния си ред три допълнителни точки

Народното събрание включи в дневния си ред три спомагателни точки.

Всяка от препоръчаните точки беше гласувана настрана. Депутатите ще прегледат план на решение за предприемане на дейности по отношение на съществуване на ликвидни проблеми и неспособност Фонд " Сигурност на електроенергийната система " да извършва законовите си отговорности. Предложението беше признато със 118 гласа,  93 бяха " срещу " и двама се въздържаха. 

Парламентът ще разиска на второ четене Законопроект за одобрение на Споразумението сред държавното управление на Република България и държавното управление на Съединените американски щати за съдействие по Проекта за създаване на нуклеарна мощ на площадката на АЕЦ „ Козлодуй “ и Ядрената стратегия за цивилен цели на Република България, подписано в София на 12 февруари 2024 година. Законопроектът е импортиран от Министерски съвет. 

Парламентът ще прегледа и законопроект за одобрение на Споразумението на участващите съдружници към Фонда на НАТО за нововъведения.

Депутатите ще продължат с разискванията по доклада на Съвета за електронни медии за 2022 година, които започнаха през вчерашния ден. След това ще изслушат и отчет за активността на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) през 2022 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР