Народното събрание възобновява работата си. Депутатите се завръщат на работа

...
Народното събрание възобновява работата си. Депутатите се завръщат на работа
Коментари Харесай

Народното събрание възобновява работата си

Народното заседание възобновява работата си. Депутатите се завръщат на работа след по-кратката си коледна почивка.

Новата парламентарна сесия ще бъде открита обичайно – с заявления за целите на всяка парламентарна група, които Българското национално радио ще излъчи директно.

Веднага по-късно депутатите ще гласоподават дневния си ред.

Четири от парламентарно показаните обединения имат свои оферти.

От Движение за права и свободи оферират с промени в Закона за общественото обезпечаване интервалите на наборна или мирновременна различна работа да се зачитат за автентичен стаж при пенсиониране.

От " Възраждане " са внесли план за решение, с което Министерският съвет да се задължи да сформира нов Национален проект за възобновяване и резистентност.

БСП още веднъж се пробват да накарат Народното събрание да запише в Кодекса на труда, че минималната работна заплата би трябвало да се актуализира годишно по този начин, че да е 50% от междинната, изчислена на база миналата година.

" Демократична България " желаят да се обсъдят промени в Гражданско-процесуалния кодекс за електронизация на заповедното произвеждане.

Очаква се от " Продължаваме промяната " да предложат в четвъртък да бъде гледано тяхното предложение за план на решение за законодателни цели, които да са основа за поддръжка на кабинет с техния мандат.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР