Народното събрание утре няма да заседава, вместо това ще се

...
Народното събрание утре няма да заседава, вместо това ще се
Коментари Харесай

Парламентът заседава извънредно във вторник

Народното събрание на следващия ден няма да заседава , вместо това ще се организира бюджетна комисия , на която ще бъдат прегледани двата дребни бюджета - на Държавното публично обезпечаване и НЗОК.

Заради това Народното събрание ще заседава изключително във вторник , 7 септември, от 11 часа. Предложение за това бе направено от ръководителя на Народно събрание Ива Митева.

Решението бе признато след гласоподаване - 195 гласа " за " , 28 " въздържали се " и " срещу " 62.

Вчера депутатите. Предложението на Българска социалистическа партия в събота, 4 септември, и вторник 7 септември до привършване на дневния ред.

Малко по-късно през днешния ден обединението и по кое време ще го върне на президента Румен Радев, откакто през вчерашния ден и да поддържат държавно управление с мандат на социалистите.

Според времето за връщане на мандата ще се дефинира и датата на предварителните парламентарни избори , само че от това зависи и периода на живот на 46-то Народно заседание и дали то ще има време да одобри актуализация, за която упорства президентът, който от своя страна ще би трябвало да образува второ подред служебно държавно управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР