Народният театър „Иван Вазов“ отменя планираните от 1 до 15

...
Народният театър „Иван Вазов“ отменя планираните от 1 до 15
Коментари Харесай

Народният театър отменя спектаклите си до 15 ноември - slava.bg

Народният спектакъл „ Иван Вазов “ анулира плануваните от 1 до 15 ноември 2020 година спектакли и на трите си подиуми. Решението е взето въз основа на насоките, дадени от министъра на опазването на здравето през последните дни и данните за усложняващата се епидемиологична конюнктура.

„ Отговорността, която носим пред актьорите, техническия състав, чиновниците и феновете си като национална културна институция в актуалната обстановка продиктуваха това нелеко решение. И дано в този сложен миг си напомним думите на нашия патрон Иван Вазов - "И мой дълг е, заради огромната религия, която имам в бъдещето, да извикам на моя народ: "Не се отчайвай! Вярвай! Работи в приятелски сговор, със съединени сили! Да живее българският народ, да живее България! ", сподели шефът на Народния спектакъл Мариус Донкин.

За "Монитор " от отдел "Връзки с обществеността " на театъра споделиха, че към този момент при тях нещата са добре, само че с цел да продължат да бъдат добре, се постанова представленията краткотрайно да спрат за 2 седмици, вместо да се анулират ден по ден. Без да прецизират броя на заболелите, оттова обясниха, че това се прави не поради доста позитивни проби, а тъй като има много контактни лица с такива с позитивни за ковид.

Театърът възнамерява да възвърне активността си на 16 ноември 2020 година Дотогава ще продължи да работи билетна каса „ Юг “ (вход от ул. „ Иван Вазов “), която ще бъде отворена всеки ден от 11:30 до 19.30 часа.

В период до 30 ноември феновете, закупили билети за анулираните представления, имат следните благоприятни условия:

1. При съществуване на свободни места – преиздаване на нови билети със същия номинал за последващи дати на анулираните спектакли;

2. Преиздаване на нови билети за други спектакли от репертоара на Народен спектакъл „ Иван Вазов “ от ценови пояси, съответстващи на анулираните им билети;

3. Възстановяване на сумите за закупени билети (извършва се на касите на театъра).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР