Народният представител от Коалиция ПП-ДБ“ Петър Куленски ще е

...
Народният представител от Коалиция  ПП-ДБ“ Петър Куленски ще е
Коментари Харесай

ПП издигна Петър Куленски за кандидат за кмет на Пазарджик

Народният представител от Коалиция „ ПП-ДБ “ Петър Куленски ще е претендентът за кмет на община Пазарджик на идните избори през октомври. Това реши единомислещо общинската конструкция на „ “ в града.

37-годишният Петър Куленски е от Пазарджик, учил е в локалната Езикова гимназия „ Бертолт Брехт “. Завършил е „ Право “ в Софийския университет и магистратура по „ Публични финанси “. Народен представител е бил в 47-то Народно заседание, 48-то и в този момент в 49-то Народно събрание, определен от 13-ти МИР Пазарджик. В 47-то и 48-то Народно заседание е заместник-председател на парламентарната група на „ “.

Бил е член на Комисията по правни въпроси, Комисията по опазване на здравето и Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Преди да се впусне в политиката Петър Куленски повече от 12 години е практикуващ правист, юрист и до неотдавна сътрудник в българо-немска адвокатска адвокатска фирма, фокусирана върху даването на цялостно правно обслужване при реализацията на задгранични вложения в България.

Очаква се общинската конструкция на съдружния сътрудник на „ Политическа партия “-„ Демократична България “ в Пазарджик да застане зад кандидатурата на народния представител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР