Народният представител от групата на Продължаваме промяната-Демократична България“ Божидар Божанов

...
Народният представител от групата на Продължаваме промяната-Демократична България“ Божидар Божанов
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Чуждото гражданство не спря Георги Димитров да превърне България в съветска колония

Народният представител от групата на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Божидар Божанов стана следващия политик, който направи коментар по отношение на измененията в Конституцията, които ще разрешат на б ългарите с двойно поданство да заемат депутатски и министерски постове. 

Според него рецензиите, че това може да докара до непозната интервенция в политическия живот на България са неоснователни, защото до момента това ограничаването е възпирало само емигриралите в предишното българи да заемат високи политически постове в родината си. 

Коментарът във Фейсбук Божидар Божанов бе признат с разнопосочни реакции от потребителите, като доста от тях го разкритикуваха, че нищо не пречи на българите с двойно поданство да се откажат от него и чак по-късно да вземат участие в политическия живот на страната си. Публикуваме мнението на депутата без редакторска интервенция

„ Изискването да нямаш двойно поданство, с цел да си депутат/министър, не е спънка за непознати сътрудници да заемат позиции, както някои се надяват.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР