Народният представител от ГЕРБ-СДС и председател на здравната комисия в

...
Народният представител от ГЕРБ-СДС и председател на здравната комисия в
Коментари Харесай

Проф. Ангелов прекъсна тв участие на Хинков: Да обясни одита на АДФИ на центъра, който той е управлявал

Народният представител от ГЕРБ-СДС и ръководител на здравната комисия в Народно събрание проф.  прекъсна тв присъединяване на здравния министър.  

" Хинков да не ме употребява като смокинов лист и да се крие зад мен ", съобщи депутатът.

Ангелов се обърна към сегашния здравен министър, който по-рано съобщи, че дейностите си по проблема " Пирогов "  са били съгласувани точно с (също някогашен здравен министър).

Депутатът от ГЕРБ прикани министър Хинков да изясни одит на АДФИ в Националния център по публично здраве и разбори, когато актуалният здравен министър е бил негов началник:

" Има или няма установени престъпления, осъществени от Хинков и какви са те ", попита той и разгласи, че през днешния ден ще показа одитния отчет пред обществеността.

От своя страна Хинков отхвърли обвиняванията на Ангелов.

" Пирогов " не е на загуба. Болницата има заем и той се обслужва, сподели още Ангелов и упрекна Хинков, че не схваща от финанси.

Според депутата от ГЕРБ-СДС безусловно неприлично е министър на опазването на здравето да каже, че през последните 10-15 години " Пирогов " запада, изключително след Коронавирус, когато здравното заведение приемало по над 500 пациенти на ден. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР