Народният представител от ГЕРБ и председател на здравната комисия в

...
Народният представител от ГЕРБ и председател на здравната комисия в
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова откри реновирано отделение по кардиология в „МБАЛ-Самоков”

Народният представител от ГЕРБ и ръководител на здравната комисия в Народното събрание доктор Даниела Дариткова бе формален посетител на празника, отдаден на 140-годишната болнична помощ в Самоков. Празникът беше придружен с разкриване на реновираното поделение по кардиология в „ МБАЛ-Самоков” ЕООД.

Управителят на общинската болница доктор Красимира Ковачка откри тържеството и описа в детайли за историята на болничното заведение, за превратностите през миналите десетилетия, за вложенията и придобивките.

Тя означи, че през последните години лечебното заведение минава както през тествания и компликации, по този начин и през положителни интервали, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Днес болничното заведение за поредна година осъществя позитивен финансов резултат и е без финансови отговорности “, посочи Ковачка.

Приветствие към присъстващите насочи доктор Даниела Дариткова, която съобщи, че сполучливото действие на общинските лечебни заведения зависи от поддръжката на общинското управление и положителните мениджърски качества на шефа.

„ Щастлива съм да бъда част от това честване, тъй като е значимо да споделяме, да разпространяваме и да утвърждаваме положителните вести за сполучливите общински лечебни заведения “, уточни доктор Дариткова. Тя бе въодушевена и от обстоятелството, че в двора на болничното заведение се построява храм.

„ Важно е, че се грижите освен за телесното здраве, а и за духовното избавление на пациентите “, означи още ръководителят на здравната комисия.

Сред присъстващите бяха още доктор Лъчезар Иванов - зам. ръководител на здравната комисия, Пламен Таушанов – ръководител на Управителния съвет на БАЗП, народните представители Валентин Милушев и Радослав Стойчев, кметът на Самоков Владимир Георгиев и неговите заместници, акад. Христо Григоров - ръководител на БЧК, доктор Александър Златанов - шеф на РЗИ - София област, проф. Александрова – зам.-декан на ФОЗ, шефове на лечебни заведения от София област и София град.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР