Народният представител от Демократична България в 47-ото НС Елисавета Белобрадова

...
Народният представител от Демократична България в 47-ото НС Елисавета Белобрадова
Коментари Харесай

Белобрадова: Колкото и бързо да карате, няма да избягате от безмислието на битието, самотата и остаряването

Народният представител от " Демократична България " в 47-ото Народно събрание Елисавета Белобрадова разяснява с прочувствена обява във Фейсбук неналичието на надзор по пътищата, която е срещнала от първо лице по маршрута Бургас - София.

Обръщението ѝ към останалите водачи бе под формата на молба с няколко точки:

" Аз разбирам, че вие живеете рисково и усещате вятъра в косите и цялата последователност на битието. Вие тъкмо, за разлика от всички останали, можете да карате пийнал или напушен - дори карате по-добре, само че там, на три метра от вас, има една жена, която си вози целия свят в колата, " написа тя в една от тях, визирайки трите си деца и брачна половинка си, които е превозвала по пътя.

" Те имат още книги за четене от листата за лятото и най-хубавите крачета на тоя свят. Имат да се провалят, да порастват на височина, да обичат някой глупак. Всяко кокалче е свещено в телата им. "

Белобрадова прибавя, че " никой не може да кара ", тъй като " евентуално до момента сте били богове, само че за две секунди няма да сте ", акцентирайки, че едно несвоевременно намигване, аневризма или есемес е задоволително, с цел да стане случай.

" Колкото и бързо да карате, няма по какъв начин да избягате от безмислието на битието, от самотата и остаряването. И аз съм самотна, само че това не е значимо. Важното е, че виждам светлината, тя е заела всички останали седалки в колата и просто ви апелирам да карате в границите на закона. Защото не знам какво да направя друго при изискване, че надзор действително няма. "

Вижте цялата обява:

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР