Народният представител от БСП Димитър Стоянов претърпя пътен инцидент на

...
Народният представител от БСП Димитър Стоянов претърпя пътен инцидент на
Коментари Харесай

Депутат от БСП катастрофира на АМ „Тракия”

Народният представител от Българска социалистическа партия Димитър Стоянов претърпя пътен случай на автомагистрала „ Тракия “ в 15:10 ч.

Според „ Флагман” Стоянов, който е определен от бургаски многомандатен регион, се е прибирал за среща с гласоподавателите в с. Граматиково, община Малко Търново, където довечера, дружно с лидера на бургаската листа Петър Кънев, трябвало да проведат заседание за проблемите на пограничната община.

„ Добре съм, само че шурей ми е с 2 счупени ребра и е в болничното заведение в Пловдив”, разясни Стоянов пред „ 24 часа”.

Той показва, че е бил в персоналния си автомобил дружно със сестра си и шурей си, който се возел на задната седалка. И тримата били с колани. Карал депутатът.

Инцидентът станал към 144 км на автомагистралата по посока Бургас.

По думите на Стоянов, при опит за изпреварване от негова страна, лидерът различен автомобил на автомагистралата, го е засякъл.

Това принудило депутатът да натисне внезапно спирачка, вследствие на което изгубил надзор над колата, която излязла от пътното платно, предходна през близка равнища и се блъснала в дирек. При злополуката задната врата хлътнала и наранила зетя на Стоянов.

„ Важното е, че е жив, тъй като доста се притесних”, показа националният представител.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР