Народният представител Десислава Атанасова връчи трофея в ръцете на капитан

...
Народният представител Десислава Атанасова връчи трофея в ръцете на капитан
Коментари Харесай

Десислава Атанасова връчи „Албена къп“ на шампионите от ДиЕксСи Технолоджи София

Народният представител Десислава Атанасова връчи трофея в ръцете на капитан на ДиЕксСи Технолоджи София - тимът победител в най-големия шампионат за аматьорски футбол Албена Къп 2019. Като специфичен посетител на конкуренцията, зам.-председателят на правната комисия в Парламента поздрави първенците и благодари на всички участници в осмото издание, което събра рекордните 32 отбора. Топли думи към присъстващите насочи и Анатоли Илиев.

Във финала на шампионата ДиЕксСи Технолоджи София надигра мъчно с 1:0 отбора на Магьосниците от София. На трето място се подредиха тимовете на Виктория Перник и Вихър Николово Монтана. Специалният трофей за феърплей заслужи отборът на Антибиотик Рз, купата беше връчена персонално от кмета на Разград Валентин Василев.

В продължение на три дни 32 аматьорски тима излъчиха най-хубавите в страната на терените на актуализирания футболен комплекс в к.к. Албена, който тази година е с купата „ Европейски курорт на спорта “. Участниците си разпределиха общ награден фонд от 12 000 лева, като първенците заслужиха 3200 лева, сребърните медалисти 2400 и така нататък до осмо място. С годините Албена къп заслужи реномето на най-големия аматьорски шампионат в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР