Народният гений роди поредната смешно-тъжна обществена инициатива в дните на

...
Народният гений роди поредната смешно-тъжна обществена инициатива в дните на
Коментари Харесай

Бойко, вземи си кучето от Путин!

Народният талант роди следващата смешно-тъжна социална самодейност в дните на кошмара в Украйна. В интернет беше подета подписка някогашният ни министър председател Бойко Борисов да си изиска незабавно назад каракачанската овчарка, която подари на Владимир Путин преди повече от десетилетие.

" Бъфи (името на животното - б. а.) няма да се бие за диктатора! " и " Нито едно българско куче да не взе участие в нашествието на Украйна " са част от апелите на създателите на самодейността. До момента към този момент са събрани 1000 подписа единствено за часове.

Бойко Борисов даде нъвръстното пес на съветския деспот при визитата му София на 13 ноември 2010 година Кучето е порода Българско овчарско куче, е родено през август 2010 година в персоналния разплодник на Бойко Борисов и при раждането си е кръстено Йорго.



След като се снабдява с непредвидения подарък, Владимир Путин афишира конкурс измежду руснаците за име на малко пале. Конкурсът провокира огромен интерес и Путин получава хиляди писма. Печели 5-годишния Дима Соколов, предлагайки името на кучето да звучи по англосаксонски и да е Бъфи.

Бъфи живее в премиерската резиденция в Ново Огарьово. Песът стана воин и на ария, откакто известни съветски радиоводещи, формиращи група „ Мурзилки Интернешънъл “, изпяха подигравка на песента на Филип Киркоров „ Просто подари “, под името „ Просто подарите премьеру щенка “ („ Подарете на премиера кученце “). По това време диктаторът официално се водеше министър председател на Русия, до момента в който Дмитрий Медведел му пазеше престола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР